top of page

Tue, May 14

|

Tid for yoga

Et skritt nærmere dine egne drømmer - Breathwork med Tuva

Denne kvelden blandes Breathwork og Intensjon sammen for å kunne puste vekk frykt og invitere mot til å handle. Passer for deg som trenger klarhet og retning, eller deg som allerede har et mål/idé om hva du vil fremover.

Tickets are not on sale
See other events
Et skritt nærmere dine egne drømmer - Breathwork med Tuva
Et skritt nærmere dine egne drømmer - Breathwork med Tuva

Time & Location

May 14, 2024, 6:30 PM – 8:30 PM

Tid for yoga, 3rd floor, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norge

Guests

About the event

Et skritt nærmere dine egne drømmer - breathwork med Tuva

Har du noen drømmer du ønsker å gjennomføre og oppleve i livet du lever her og nå? 

Denne breathwork-økten har fokus på dette. Åpne opp døren til å ta et steg i den retningen du ønsker at livet ditt skal ta, fra store til små valg. Dette er en økt for deg som har en klar idé hva du ønsker å oppleve/gjennomføre, samt for deg som trenger klarhet & retning. Inspirasjon & mot er nøkkelord for denne økten. 

Jeg heter Tuva og har de fire siste årene dykket dypt inn pustens verden og dets potensiale. Som breathwork-fasilitator er mitt håp og ønske å koble folk på den kraften de besitter i seg selv gjennom deres egen pust, gjennom å bygge et sterkt og trygt forhold til den. Ellers er jeg en som selv stadig følger mitt eget hjerte bl.a som medlem i spoken word- duoen "Hjerteloke", gjennom haiking, livet i vanen min Fia & dansing i gatene hver gang muligheten byr seg.  Instagram: @pustetuva om du vil vite litt mer om hvem jeg er.

Program: 18:30 - introduksjon til breathwork 18:45 - guidet drømmemeditasjon 19:00 - breathwork 20:00 - inspirasjonsdelesirkel & te 20:30 - slutt

Med vennlig hilsen, Tuva Bjørnstad  Tlf: 48173010

Share this event

bottom of page