top of page

Sat, Apr 09

|

Tid for Yoga

Helaften med yin yoga og breathwork

med gjestelærer fra Oslo: Anna Louisa Paixao Berg

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Helaften med yin yoga og breathwork
Helaften med yin yoga og breathwork

Time & Location

Apr 09, 2022, 6:15 PM – 8:30 PM

Tid for Yoga, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norge

Guests

About the event

Vi gleder oss til å samles for en magisk helaften med pust hvile og selvpleie. 

Vi starter mykt og bringer fokuset innover med avslappende yin yoga.  Videre vil vi invitere deg innover i breathwork, hvor du kan komme i kontakt med følelser du muligens har undertrykket, eller som trenger litt hjelp til å komme til overflaten. Ved en slik tilnærming til underbevisstheten, tillater vi oss selv å dykke innover med ro, tilstedeværelse og nysgjerrighet. Dette for de erfarne, og de uerfarne. 

I dette rommet er alle følelser, sinnsstemninger og energier velkomne. Av oss kan du forvente en feminin og nærende tilstedeværelse, og vi ønsker at de som deltar skal føle på trygghet, en uformell atmosfære og selvkjærlighet. Vi gleder oss til å tilbringe lørdagskvelden vår med deg. Kle deg i komfortable klær, så bistår vi med matter, tepper, bolstere, te, lett snacks og blokker.

Program for kvelden: 

- Myk landing 

- Yin Yoga 60 minutter med Anna 

- Breathwork 45-60 minutter med Synnøve 

- Refleksjon en-til-en eller individuelt 

- Avslutning og mulighet for deling.

Pris:

Ordinær: 350 ,- 

Earlybird frem til 1. April: 280 ,-

Om Anna: Anna ble introdusert til Yoga allerede som barn, og har undervist Hatha og Yin yoga i Oslo i 8 år. Hun har studert klassisk yoga, yin yoga, yoga nidra og er en ayurvedisk helse konsulent. Klassene hennes inviterer til bevegelse, bevisst pust og nærvær. Hun balanserer sin praksis mellom hvile og aktivitet, stabilitet og frihet som åpner muligheten for å skape kontakt med sin indre energi. Hun har startet sin egen yin yoga lærerutdanning, og holder stadig retreats, workshops og yogatimer i hele Norge. Annas energi er myk, tilstedeværende og varm og hun gleder seg til å holde denne workshopen i Bergen for å utvide gavene fra yin yoga og breathwork. Vi er veldige glade for å få Anna på besøk denne helgen.

Om Synnøve: Synnøve har utdanning innenfor tantra- og sjamanistisk yoga. Hun reiste i Sør-Amerika i seks måneder for å dyrke naturen, yogaen og community. Dette betyr at hun arbeider med energetisk frigjøring gjennom bevegelse og nærver. Hun holder myk og restorativ yoga, og praktiserer mindfulness i sin praksis. Hun er opptatt av relasjonen til hver enkelt som kommer i workshopene, og forsøker alltid å skape en vennlig atmosfære i sine samlinger. Hun ser veldig frem til å samarbeide med Anna for denne spesielle workshopen.

Tickets

 • Ordinær

  NOK 350.00
  +NOK 8.75 service fee
  Sale ended
 • Tid for Yoga medlem

  For alle medlemmer hos Tid for Yoga

  NOK 200.00
  +NOK 5.00 service fee
  Sale ended

Total

NOK 0.00

Share this event

bottom of page