top of page

Våre lærere

IMG_8506 (1).png

Helene Danielsen

Jeg vokste opp med foreldre som praktiserte yoga både på og utenfor matten. Allerede som 7-åring var Ashtanga yoga favoritt aktiviteten å gjøre sammen med pappa. Dette fikk meg til å undersøke kropp og bevegelighet, styrke og balanse.

 

19 år gammel dro jeg til Mysore i India og fikk føle yogaens dype røtter, harde disiplin og tradisjon. Etter det ble yoga for meg en plikt og et tungt, hardt arbeid. Ett år senere i 2018 tok jeg yoga grunnutdanning (200t) hos One Slow Yogi, og yoga ble igjen min bestevenn. Den var myk men sterk, fri og rolig, med en nysgjerrig og utforskende holdning.

Etter mye erfaring, refleksjon, reising og undersøking har jeg funnet meg selv i yoga.

 

Livet er yoga og yoga er livet :)

 

På matten er yoga for meg rolig, dynamisk, aktiv - men myk. Det er pust før bevegelse og et ønske om å bli kjent med egen kropp. Jeg underviser dynamisk yoga, yin yoga, dragedans yoga, og er i tillegg utdannet barne- og ungdomsyoga.

 

Yoga er kjekt og tilgjengelig for alle!

DSC06701_edited.png

Olga Orlowska

Yoga for me is pure love. Yoga taught me how to love myself, and how to love others. It’s a practice of everyday celebration.

I like to call my yoga mat my home, wherever I am as long as I am on my mat I always feel at home.

 

My yoga journey has its roots in my family. Both my parents are yoga practitioners, and I inherited their love and passion for yoga through them.

My teaching journey started in India, where I studied 200h Vinyasa Yoga teacher training. My journey continued through 200h Bhakti Yoga in Sicily, Yin Yoga in Bali, Ashtanga Yoga in US and Poland, and many other inspiring workshops/courses around the world.

 

I love to learn different styles and techniques to create my own way of teaching.


I belive yoga is for everyone and goes beyond a yoga mat. 

 

Have a beautiful day!

Olga

georg padmasana_edited_edited.png

Georg 
Picot

Apart from working as a professor in comparative politics at the university of Bergen, Georg Picot has practiced yoga for over 15 years.

 

He has studied yoga in various places around Europe and the US and practiced with many different teachers. Georg explored different styles of postural yoga, but was always drawn back to Ashtanga. He has made an attendence at several workshops and retreats with, among others, David Swenson, David Williams, Petri Räisänen, and Alexander Medin. His long-term teacher is Manu Rossi (authorized level 2 by KPJAYI).

 

In 2018 Georg completed a one-week teacher training with David Swenson, and took his certification with Alexander Medin in 2022.

 

Ashtanga asana practice is a physically intense series and finding softness and lightness on the mat is key to a safe and fulfilling practice. 

 

Practice and all is coming :)

269703958_683691496393314_2654773910535350573_n_edited.png

Stine Hope Spjeld

Jeg oppdaget yoga og oppmerksomt nærvær (mindfulness) i 2017, og har siden den gang etablert en fast egenpraksis. Gjennom å praktisere yoga og tilstedeværelse øver jeg opp min oppmerksomhet, og lytter til kropp og sinn. Yoga er en livsstil og et godt verktøy, som hjelper meg å finne en god balanse mellom hvile og aktivitet i hverdagen.

 

Yoga gir meg styrke, bevegelighet og ro.

 

Jeg føler meg heldig som får dele yoga med andre. I mine yogatimer ønsker jeg å formidle anerkjennelse, trygghet og tillit til at det er mer enn bra nok å være deg selv, og delta akkurat som du er. Jeg er opptatt av helhet mellom kropp og sinn, og ønsker at yoga skal være tilgjengelig for alle som ønsker å benytte seg av det.

 

Utdanning:

Videreutdanning i mindfulness (VID), Yogalærerutdanning hos Healing Rituals: Restorativ yoga, yin yoga og dynamisk yoga.

IMG_7243_edited_edited_edited.jpg

Sofie
Storaas

Sofie er en instruktør som har gått gjennom en reise innenfor ulike yogaformer. Hun starten sin reise med ashtanga, deretter utdannet seg i emosjonell yoga i 2015 , og tok i 2018 videreutdanning i dragedans.

 

I løpet av de åtte årene hun har vært instruktør, har hun utviklet sin egen unike stil som utforsker kroppens dynamiske potensial samtidig som den legger vekt på ro, pust, hvile og den myke energien i både kropp og sinn. Det er i dette spenningsfeltet og blandingen av yin og yang at magien virkelig skjer i hennes praksis. 

 

Sofie er opptatt av at hver enkelt deltaker skal føle trivsel, og  har sine helt unike utfordringer, derfor er det alltid rom for å hvile eller hente deg inn når det måtte passe den enkelte. 

09CA63CF-DE44-4B24-9D71-606379097209_edited.png

Ceri Angharad

I am very much full of yang energy, i crave the dynamic movement of hatha yoga, but it is because of this i am very aware that i must also practise yin yoga. I teach yoga that I enjoy, that I practise daily, that lays between yang and yin, that is essentially daily yoga. More than anything I love to move my body, and my yoga mat is my safe space to do so.

 

I have a varied background that has led to me becoming a yoga teacher. I initially trained in dance and physical theatre and after a few years of working for dance companies, i ran away with the circus, hanging from ceilings, clowning, and making extravagant costumes. It was a LOT of fun! I started practising yoga when i was 18, and it has been the common thread through my career.

 

In 2018 the opportunity to do a joint yoga teacher training came about, with Maria and Hilde, the Bergen yogis i adore. Yin and Yang. Best of both worlds.

I still work with theatre, with costume, with harp, and now i also work with yoga. Each has it’s time and space.

I teach yoga flow, yin yoga (& harp), dragondance yoga, and wall yoga. 

image0_edited_edited_edited_edited_edite

Karoline Eldøy

Gjennom yoga tillater jeg meg selv å lande ned i kroppen, finne indre ro og være tilstede i øyeblikket. 

Som utdannet personlig trener og 9 års jobberfaring i treningsbransjen har det ikke alltid vært enkelt å finne balansen mellom aktivitet og hvile, hardhet og mykhet. Yoga hjelper meg å lytte inn til mine behov, legge vekk prestasjonsfokus og gir meg følelsen av å være god nok som jeg er. I tillegg har jeg gjennom praksisen oppdaget hvordan livet jeg har levd og lever kan påvirke kroppen, og yoga har hjulpet meg til å bearbeide både tanker og følelser på en positiv måte. Mitt ønske er å hjelpe mennesker til å ta vare på sin fysiske og mentale helse, der jeg føler yoga inneholder mange grunnleggende verktøy. 

Jeg ønsker alle velkommen på mine timer. Kom som du er og lytt inn! 

IMG_6174_edited.jpg

Kine Solend

Kine eller Just Breathe Movement er pusteveileder og yogalærer. Hun jobber bredt innenfor undervisning, kurs, utdanning og andre egne prosjekter, som fjellyoga og yoga for barn/unge.

 

Kine elsker å tilrettelegge pustekunnskap, self-care, yoga, emosjonellmestring og livsmestring. Hun har også blitt tildelt inspirasjons prisen i programmet Norske Helter på TV Norge for sin åpenhet og sitt arbeid for de med traumer.

 

På Tid for Yoga holder hun Energy Breathwork -en pustetime for deg som ønsker å få mer kontakt med pusten og dens kraft. 

 

"Pusten kan forandre verden" 

Image.png

Synnøve  Saenger (vikar)

Jeg heter Synnøve, og jeg har tilbrakt de siste åtte årene av livet mitt til å oppdage hvilken enorm effekt yoga kan ha på både den fysiske og emosjonelle kroppen. Synergien av pust, bevegelse og en vennlig tilnærming til egen kropp er hva som gjør at jeg stadig kommer tilbake til matten.

 

For meg er yoga en helhetlig filosofi, og så mye mer enn stillinger og uttøying. Jeg underviser i klassisk vinyasa, med elementer fra yin yoga, men om jeg skulle oppsummert yogastilen min med fire ord så er det: come as you are. Hos meg er ingenting en plikt, et mål eller en prestasjon. Yoga for meg er å akseptere tingenes tilstand slik de er der og da. Jeg ønsker at alle som kommer til meg skal få tid til å finne hvile i stillingene, slik at man får kjenne på de restitueren og helende effektene yoga kan gi. Om du ønsker å ligge i barnets stilling hele timen min, så er du hjertelig velkommen til det. 


Jeg er i tillegg lidenskapelig opptatt av alle de andre energetiske måtene man kan komme i kontakt med den emosjonelle kroppen på, og holder workshops basert på denne interessen. Det kan være meditasjon, bevegelse, deling i sirkler, sang og dans. Dette lærte jeg en del om da jeg reiste for å lære om yoga i Sør-Amerika, Taiwan og Portugal i til sammen ett år.

 

Jeg gleder meg til å dele disse øvelsene med dere i de kommende workshopene. Jeg gleder meg stort til å bli kjent med deg, og håper at vi sees på matten.
 

Utdanning:

Yogalærerutdanning 2019:

200 timer YTT, Durga’s tiger School, Ecuador 

Yogalærerutdanning 2019:

200 timer YTT, Sundari Integral Yoga, Portugal.

IMG_2006.png

Maria Djoenne/One Slow Yogi (vikar)

Maria er One Slow Yogi. Her er fokuset alltid ro, velbehag og det å benytte yoga som verktøy for å finne balanse i livet. Yoga handler om selve livet, og er ikke bare en praksis vi gjør på yogamatten.

 

Utdannet innen Yin, Vinyasa, Ashtanga og Restorative Yoga, og med undervisningserfaring fra alle disse og i tillegg Hatha og Hot Yoga gjennom de siste ti årene, drar Jorunn med seg alle erfaringer og underviser nå YIN & YANG YOGA som er en miks av dynamisk, lett styrkende yoga og yoga for avspenning.

 

For å finne en god balanse i livet, og i oss selv, må vi kunne både Yin -å falle til ro, og vi må kunne Yang -å være i aktivitet.

 

Velkommen med på rolig yoga. Her strever vi ikke, her nyter vi livet.

 

Namaste.

14468732_10154342651140795_4043224627465278082_o_edited.png

Ida Victoria Rullestad (permisjon)

Først var yoga en måte å bli sterk og myk på. Gode strekk, tøy og bøy. Etter hvert lærte jeg å sette pris på stillheten i timene, og kunne komme bedre i kontakt med det som skjedde på innsiden. Det var som om det ble skapt flere rom inni meg, eller som om jeg oppdaget dem på nytt. I dag er yoga blitt en måte å møte livet på, og jeg tar den med meg i alt jeg gjør.

Yoga gjør meg glad! Den gir meg et fokusert sinn, overskudd, bedre søvn. 

Jeg har undervist Pilates på treningssenter siden 2013. I 2021 tok jeg utdanning i Yin yoga med One Slow Yogi/Healing Rituals, og 200-timers grunnutdanning i yoga i 2022 med samme læremester. Jeg deltok på kursene sammen med min mamma, og vi har startet Nedstrand Yoga sammen (i Rogaland).

I mine timer ønsker jeg å gi en følelse av å finne styrke og å finne ro. Gi slipp og lande i deg selv. 

Styrke og ro er ikke noe vi trenger å bygge opp eller hente utenfra, vi har begge deler inni oss dersom vi tør å finne frem kreftene våre og lytte inn. Når vi er rolige er vi ofte veldig sterke også. 

 

Når jeg ikke gjør yoga er jeg ofte ute på tur. Jeg liker regn, bøker, togturer, skrive postkort og brev og tegning. 

IMG_6178 (1)_edited.png

Martine Baade
Sandal 
(
vikar)

Yoga for meg er som å komme hjem til sin bestevenn. Et vennskap som alltid er der, hvor alle følelser og tanker er velkommen. 


Min yoga praksis forandrer seg fra dag til dag, tankene og kroppen er aldri like. Jeg forelsket meg i yoga for 20 år siden, men det var først for 7 år siden at jeg fikk en tilnærmet daglig praksis. For 6 år siden startet jeg min yoga utdannelse og fikk min første RYT 200 Timer i Ashtanga Vinyasa, etterfulgt av 60 timer med Yin Yoga.

 

Når vi møtes på matten lar vi pusten komme først, resten oppstår naturlig når kroppen er klar. 

Utdanning:

RYT 200 Ashtanga vinyasa med HIYoga

RYT 50 + 10 Yin yoga med Hilda Taule og online med Bernie Clark

Dragedans yoga med One Slow Yogi

Alle er velkommen på mine timer, det jeg ønsker mest for de som kommer er at de får noe ut av timen som gjør at dagen deres har blitt tilføyd noe godt.

 

Vi sees på matten!

bottom of page