top of page

lør. 19. mars

|

Tid for Yoga

Kakaoseremoni

En hjertevarmende workshop med drikking av ren kakao fra Peru. Du kan også forvente sang, gitarspill, meditasjon og yoga. Velkommen!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Kakaoseremoni
Kakaoseremoni

TID & STED

19. mars 2022, 13:00 – 15:30

Tid for Yoga, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norge

GJESTER

INFO

Hva tenker du på når du hører ordet kakao? For de fleste kommer det muligens positive assosiasjoner forbundet med fellesskap og hygge. I enkelte samfunn blir kakoen hyllet som en guddommelig kraft, som inneholder mange helsefremmende stoffer samtidig som den smaker fantastisk godt. En slik hyllest til kakaoen ønsker vi å invitere deg til i denne workshopen.

Vi vil introdusere deg for noen av mulighetene ved å anvende kakaoen som fasilitator og partner i reisen innover.  Planten kan lære oss å ubetinget elske det som har lukket hjertet vårt - den kalles derfor ofte hjertemedisin på grunn av dette. Seremonien vil gå ut på å la seg knytte bånd med deler av deg selv du muligens ikke visste at du trengte å få kontakt med. Ved å praktisere dette med andre kan reisen innover bli enklere, og skape trygge rammer for en indre transformasjon. Grunnen til at vi velger akkurat kakaoen som fasilitator er at det kan gjøre det indre arbeidet mer mykt og lystbetont. På denne måten kan vi møte oss selv med ubetinget kjærligheten, hvor både lyset og mørket er velkommen. Vi gleder oss veldig til denne helaftenen med kakao :)

Program:

 • Myk åpning med yin yoga  
 • Vi drikker kakao og samles i en guidet meditasjon holdt av Lila Schei.
 • Mantrasang og musikk som holdes av Kaja.
 • Refleksjoner i fellesskap dersom man ønsker.

Velkommen!

BILLETTER

 • Kakaoseremoni

  kr 350,00
  +kr 8,75 service fee
  Sale ended

Total

kr 0,00

Share this event

bottom of page