top of page

søn. 20. feb.

|

Tid for Yoga

Relax and Recieve

En invitasjon til hvile og selvpleie med Yoga Nidra, lydbad og sang.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Relax and Recieve
Relax and Recieve

TID & STED

20. feb. 2022, 15:00 – 17:00

Tid for Yoga, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norge

GJESTER

INFO

Relax and Recieve

De terapeutiske effektene av hvile, oppnås gjerne etter minst en halvtime med dyp avspenning. Noen ganger trenger man litt ekstra hjelp til dette, og denne kvelden er for å guide deg til å lande i deg selv og finne tilstand av hvile. Vi starter med en kroppslig avspenning, kjent som Yoga Nidra, hvor du vil bli guidet til å falle til ro. Deretter inviterer vi musikkens kraft til å vugge deg med fortryllende toner. Det vil være live med instrumenter og sang. Vi avslutter kvelden rolig og sammen i en delingssirkel, men det er ikke obligatorisk å dele. Håpet vårt for kvelden er at du skal tillate deg selv å ta en velfortjent pause og kjenne på kraften av hvilen. Det er ingen destinasjon vi skal til eller plikter vi skal oppfylle. Du er her for deg selv, og her er alles behov viktige og velkomment.

Program for kvelden:

Myk landing for dagen, og finne en komfortabel liggende stilling.

40 minutter Yoga Nidra holdt av Synnøve.

30 Minutter lydbad og sang holdt av Line.

Tid for refleksjon i samarbeid med én annen eller alene.

Avsluttende sirkel hvor vi åpner for deling av opplevelsen.

Workshopen holdes av Synnøve Saenger og Line Beate Martnes. 

Om Synnøve:

Synnøve har tilbrakt de siste åtte årene av livet sitt på å oppdage hvilken enorm effekt yoga kan ha på både den fysiske og emosjonelle kroppen. Synergien av pust, bevegelse og en vennlig tilnærming til egen kropp er hva som gjør at hun stadig kommer tilbake til matten. For henne er yoga en helhetlig filosofi, og så mye mer enn stillinger og uttøying. Synnøve underviser i klassisk vinyasa, med elementer fra yin yoga, men om hun skulle oppsummert yogastilen sin med fire ord så er det: come as you are. 

På timene til Synnøve finnes det ingen plikter, mål eller en prestasjon. Yoga for henne er å akseptere tingenes tilstand slik de er der og da. Hun ønsker at alle som kommer skal få tid til å finne hvile i stillingene, slik at man får kjenne på de restitueren og helende effektene yoga kan gi. Om du ønsker å ligge i barnets stilling hele timen, så er du hjertelig velkommen til det.

Synnøve er i tillegg lidenskapelig opptatt av alle de andre energetiske måtene man kan komme i kontakt med den emosjonelle kroppen på. Disse er for eksempel meditasjon, bevegelse, deling i sirkler, sang og dans. Dette fikk hun erfare på sitt yoga-år gjennom Sør-Amerika, Taiwan og Portugal.

Om Line:

Line Beate Martnes er en musiker fra Leirfjord i Nordland, med artistnavnet S.O.T.H (Songs of the heart). For ca 15 år siden, plantet Line sine røtter her på vestlandet, og der føler hun at hun trives og blomstrer.

For henne er musikk medisin. Som luft. Oksygen.

Line opplever at musikken kan hjelpe oss å få kontakt med kjernen i oss selv, og har kraften til å åpne opp og nå inn - også der hvor ord ikke strekker til. Gjennom både improvisert musikk, sang, stemmebruk, og egenskrevne låter, ønsker hun å ta deg med inn i et følelseslandskap - hvor også du kan komme i dypere kontakt med emosjonene og ditt indre liv.

Musikken Line lager er melodiøs og ærlig - inspirert fra naturen og livets opp- og nedturer. På hennes musikalske reise har hun, i tillegg til gitar og sang, blitt kjent med trommens- og shrutiboxens kraft, og finner det magisk - hvordan lyd og vibrasjoner kan ta oss på en reise - ut av - eller inn i øyeblikket.

"Jeg gleder meg veldig til å dele av musikken fra mitt hjerte, med dere!"

Velkommen!

TIMEPLAN


 • 2 timer

  Relax and Recieve workshop

  Tid for Yoga, Øvregaten 25

BILLETTER

 • Relax and Recieve

  kr 300,00
  +kr 7,50 service fee
  Sale ended

Total

kr 0,00

Share this event

bottom of page